Vi känner oss trygga och tillfreds.

Vår Eric går på S-E Björnen och vi är stolta och nöjda Björnföräldrar sedan hösten 2015.
Vi är tacksamma att Eric varje dag vaknar glad och tycker att förskolan alltid är rolig och spännande. Det finns i alla händelser en varm famn att sitta i men likaså tydlig vägledning och krav på att utvecklas som människa inom alla olika områden via den genomtänkta pedagogik förskolan bedriver.
Barnen får möjlighet att gå på gymnastik varje vecka och lära sig att packa sin väska själv, duscha och ta ansvar för sina egna saker, och framför allt är ”Hela havet stormar” det allra bästa enligt vår Eric. De åker till skogen varje onsdag och får uppleva naturen och samtidigt blir de mycket ”streetsmarta” på Stockholms gator och medvetna om allt från trafik till hur tunnelbanan fungerar. De lär sig engelska och drama och de tar till vara på varje tillfälle att fira en högtid som är speciella för barnen. På Halloween är det maskerad med disco och pumpa och till jul bakas det pepparkakshus som skall ställas ut på moderna museet.
Vi upplever att Eric och hans förskolekamrater alltid blir sedda för var de behöver för stunden, alla är unika och få lära sig hur man är en bra kompis och utvecklas efter sina intressen och behov. Särskilt speciellt är matematikmaskinen och skapanderummet tycker vi som föräldrar. Det råder stor kreativet från förskolans pedagoger.
Även vi föräldrar får möjlighet att uppleva vårt barns vardagsmiljö via olika aktiviteter som förskolan anordnar och det sociala umgänget mellan föräldrar är också stort tex kräftskiva, julgransplundring etc.
Sammantaget är det allra viktigaste för oss att Eric är trygg och att vi känner oss trygga och tillfreds med att Eric har fina och givande dagar på förskolan, vilket vi verkligen gör.
Till sist; Under inskolningsveckan var det stekhet ute i augusti, och då åker alla barnen och badar i en plaskdamm, vilket barn älskar inte det….?

Johanna och Christopher

Det här inlägget postades i Föräldrar. Bokmärk permalänken.