Personal

Vi på S-E Björnen har ett bra sammansatt team av pedagoger som ser till att vår utbildning blir givande och glädjefylld för våra barn. Idag består vårt team av två förskollärare, fyra barnskötare, vår lärlingsstudent,vår måltidsvärdinna som ser till att vi alla får mat när våra energidepåer behöver fyllas på och våra egna vikarier.

Då det är ett litet kooperativ är personalens sammansättning viktig för oss. Att trivas och fungera väl tillsammans ger bästa möjliga förutsättningar för de barn vi har hos oss.

Vi som arbetar och driver vår utbildning är: Bettan, Emma, Inkan, Lotta, Madde, Malin . Utöver oss sex har vi i nuläget en härlig barnskötarlärling Nathalie en lika härlig husvikarie Alma. 

Några ord om oss:

Lotta heter jag och är en glad rektor och förskollärare som har många års erfarenhet av att arbeta i förskolan. Jag äger och driver förksolan S-E Björnen tillsammans med min kompanion Bettan sedan 6 år tillbaka. I mitt jobb som förskollärare får jag vara med och stödja, utveckla och lära barn. Jag skapar sociala relationer med dem och får följa deras utveckling på nära håll under en längre tid. Varje dag en ny utmaning. På min fritid tycker jag om att umgås med min familj och vänner. Säger att jag ska träna men det blir aldrig av då det alltid kommer något annat roligare i mellan.

Bettan heter jag och ihop med Lotta äger och driver jag S-E Björnen, Vasastans bästa förskola.  Jag är utbildad förskollärare sedan 1999 och har arbetat inom detta viktiga yrke sedan dess. Mina styrkor som pedagog är min lyhördhet, mitt bemötande, att jag tillför glädje ihop med energi och har en trygg famn när det behövs. Att tillsammans med barnen, få leva sig in i sagans värld, utforska och nörda ner mig lite i flora och fauna liksom rörelse, matematik och teknik, är områden jag gillar skarpt. Privat umgås jag mycket med mina vänner, ägnar timmar i curlinghallen för att slipa på mitt spel och jag har god koll på bra fikaställen utanför stan. En annan stor hobby jag har är att resa och möta andra kulturer. Inom snar framtid blir det en ridresa till Etiopien.

Hejsan! Jag heter Emma och jag är 21 år. Jag är från Australien och flyttade till Sverige för två år sedan och har svenska som mitt andra modersmål. Jag har jobbat på S-E Björnen i ett och ett halvt år nu. Då började jag som timvikarie och nu jobbar jag heltid. Jag har studerat musik på universitetet i Melbourne och älskar att använda musik i läroprocessen med

Jag heter Madeleine men kallas oftast Madde. 2017 började jag att arbeta på S-E Björnen, och tidigare så var min arbetsplats en förskola i Farsta i 16 år. Det jag har som mitt största intresse här på förskolan är skapandet och jag tycker också mycket om att bygga och konstruera. Att forska och ta reda på fakta ihop med barnen är också något jag tycker är riktigt kul. Privat så är jag mamma till två vuxna barn och min passion är att resa.

.

Hej, jag heter Malin och är utbildad barnskötare och har lång erfarenhet av arbete i förksolan. Det jag tycker är intressant med mitt jobb är att få se och ta del av barnens personliga utveckling. Min familj består av två vuxna barn och sambo.

Ingrid heter jag och är 49 år. Jag har en stor härlig familj med 5 barn och 2 barnbarn. Har arbetat som barnskötare på olika ställen i ca 17 år och nu i december började jag här           på S-E Björnen, vilket känns härligt. Det jag tycker är extra roligt inom förskolan är att vara i skog och natur samt rytmik & rörelse. Att vakna upp varje morgon och få gå till ett arbete där vår yngsta generation, vår framtid finns, att just jag får vara delaktig i deras läroprocess.

Mitt namn är Nathalie och jag är 19 år. Jag pluggar just nu min sista termin på Barn och fritidsprogrammet med inriktning pedagogiskt arbete för att bli barnskötare. Varje måndag, tisdag och onsdag samt vid extra behov är jag på S-E Björnen. I mitt yrke ser jag varje dag fram emot att få möta barenen och vara en de av deras lärande och utveckling. På fritiden spelar jag fotboll, lagar mat och är med vänner.